keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Juho Smolander (1988)

Hyvää päivää, iltaa, yötä tai muuta päivänaikaa jona olet eksynyt sivustolleni. Nimeni on Juho Smolander ja uudenvuodenlupauksena itselleni olen päättänyt jatkaa kirjoittamista joka oli pienestä pitäenä harrastukseni jäädäkseen vain varjoon aivoja sulattavalle medialle kuten elokuville ja peleille. Olen päättänyt yhdistää kaksi genreä josta pidän hyvin paljon, elokuvat ja kirjoittamisen. Päätökseni vuodelle 2015 onkin siis katsoa Internet Movie Databasen sata huonointa elokuvaa ja kirjoittaa jokaisesta jonkinlainen raapustus, tälle sivulle tietenkin. Listan jota meinaan käyttää voit löytää täältä.

Nimi tälle kyseiselle ekskursiolle juontuu Vicky Rostin legendaarisesta ikivihreästä kipaleesta, tästä häikäilemättömästä nimivarkaudesta huolimatta uskon että neiti Rosti jättää minut rauhaan eikä sekoita tilanteeseen lakimiehiä tai muita hanslankareita.

Tämä tie jolle aion lähteä tulee olemaan pitkä ja tuskallinen mutta olen suhteellisen varma psykologisesta kestävyydestäni. Todennäköisempää on että pääsen noin kymmenen elokuvan päähän ja päädyn K-Rautaan naruostoksille. Tule siis kanssani tälle matkalle, pääsemmekö maailman huonoimpaan elokuvaan vai viekö tie vain Ristikankaalle?

3 kommenttia:

  1. Onnea matkaan! Selailin tuota listaa ja näyttää siltä että matka tulee todellakin olemaan tuskallinen. :D Mut seuraillaan pystytkö tosiaan toteuttamaan tuon lupauksen.

    VastaaPoista
  2. Onnea tässä tarvitaankin. Pakko se on kuitenkin toteuttaa kerta tällee julkisesti on siitä menny laulamaan.

    VastaaPoista
  3. Varsin mainio idea ja onnea yritykseen. Olen kaikkien puolesta pahoillani joistakin edessä olevista elokuvakokemuksista.

    VastaaPoista