maanantai 2. helmikuuta 2015

96 - Breaking Wind (2012)



Muistan kun ensimmäinen Scary Movie tuli elokuvateattereihin vuonna 2000. Elokuva oli perkeleen hauska spooffi kaikista mahdollisista kauhuleffoissa esiintyvistä stereotypioista ja niiden pilkkaamisesta. Tietenkin ennen tätäkin parodiaelokuvia tehtiin mutta jotenkin tuntuu että Scary Movie aiheutti kunnon ruskean lumivyöryn johon kuuluu kaiken maailman Not Another Teen Movie, Johnny English, Epic Moviet ja muut tämänkaltaiset pätkät.

Yleensä näitä elokuvia katsoessani tutkin niitä vähän etukäteen. Ajattelinkin nyt hypätä suoraan altaan syvään päähän ilman snorkkelia ja katsoa elokuvan lukematta siitä mitään etukäteen. Kannesta päätellen kuitenkin arvioin että elokuvamme Breaking Wind parodioi hyvinkin tunnettuja Twilight elokuvia joita en onneksi ole nähnyt koskaan.

Tuo ääni on tuhannen fanfictiota kirjoittavan
tytön pikkuhousujen putoaminen
Tiedämme luvassa olevan nerokas filmi kun elokuvan ensimmäinen pieruvitsi on alle minuutin kohdalla. Toisaalta en tiedä mitä odotin elokuvalta jonka nimi on synonyymi piereskelylle. En tietenkään implikoi olevani pieruhuumorin yläpuolella. Onhan piereskely yksi maailman hauskimmista asioista jota voi tehdä housut jalassa ja välillä ilmankin.

Kuten kaikissa parodiaelokuvissa on pohjalla juoni joka on samanlainen kun elokuvissa joita on tarkoitus pilkata. Tähän väliin heitetään välillä jotain sketsejä ja vitsejä jotka eivät sovi kyseiseen juoneen. Hulvatonta! Voisinkin testata onko Twilightin juoni oikeasti samanlainen kun tässä elokuvassa. Yritän kirjoittaa juonen kielellä jonka Twilight fani ymmärtävät:

Siis niiku on niiku sellane tyttö, sen nimi on Bella ja se on vähä niiku ihastunu vamppyrii minkä nimi on Edward. Edward on siis niiku nii ihana sil on aina täydellinen tukka ja kalpee iho mikä kimaltelee auringossa, iiiih. Sit Bellal on faija kuka on iha mälsä alkoholisti eikä se anna Bellan hengaa Edwardin <3 kans. Sit siin on vähä niiku sellane kolmiodraama ku Bellaa yrittää iskee myös ihmissusi minkä nimi on Jacob ja sit tää leffa niiku pyörii niiden suhteen ympäril ja jostain syystä jotku uudet vamppyyrit on Bellan perää ja sit sellane joukko Edwardin frendei joutuu tekee yhteistyötä Jacobin frendien kaa vaik ne on niiku eri rotua. Sit on sellane iso taistelu mis ne uudet vampyyrit yrittää tappaa Bellan ja loppujen lopuks kuitenki Bella valkkaa Edwardin ja ne menee naimisii ja sit Bella saa pikku-Edward vauvan, IIIIH!<3 Mut oikeest vois niiku kelaa et jos Bella ois ollu vähäkii fiksu ni se ei valkkais kumpaakaa, Edwardii tai Jacobbii koska vampyyrit ja ihmissudet on aika laimeit, vaa niiku kaivais vintilt seipäät ja varsijouset ja pistäis ranttaliks keskiajan tapaan. Mut on Edward ihana, tulkaa joku vaihtaa mun pikkarit.

Selittäkää joku täysjärkinen mikä vampyyrielokuvissa viehättää. Vittu pliis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti